Udruženje Marker je osnivač multimedijalnog portala Megafon koji je upisan u Registar javnih glasila Republike Srbije pod rednim brojem: IN000459

Megafon je multimedijalni internet portal koji pokriva teritoriju prvenstveno južne i jugoistočne, ali i Srbije u celini, kao i određenih ciljanih delova inostranstva. Portal predstavlja nepristrasan i nezavisan medij koji se bavi društvenim temama u formi video priloga, kratkih video klipova, autorskih tekstova, servisnih informacija, audio materijala i foto galerija. Kao moderan i savremeno dizajnirani web sajt, Megafon je baziran na najnovijim tehnologijama i koristi napredne CMS (Content Management System) sisteme koji ga, kroz detaljno planiranu navigaciju, čine vrlo preglednim i pristupačnim svim uzrastima i na svim uređajima.

Sadržaj kreiraju diplomirani novinari koji su svoje dugogodišnje iskustvo sticali na medijima sa nacionalnom frekvencijom – TV Prva, RTV B92, RTV Pink, RTV Vojvodina, kao i na većini regionalnih i lokalnih medija poput City radija, RTV5, RTV Zona, RTV Belle amie, Media centra i drugih.

Posetioci portala mogu se informisati o brojnim temama putem sadržaja koji je podeljen na sedam rubrika: Magazzin, Tutorial, Videopedia, SuperEgo, Webetext, 1000 reči a posebnu pažnju megafon pruža kulturi, kao jednoj od najznačajnijih oblasti u razvoju društva. U tom cilju, rubrika o kulturi je podignuta na viši nivo, pridruživši Megafonu postojeći portal posvećen kulturi pod nazivom kultURA!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *